Ydelse

SEO Optimering

SEO Optimering

SEO optimering er en af de mest effektive måder at sikre synlighed af din vikrsomheds produkter og services. Med de rette SEO-tiltag kan du øge den relevante trafik til din hjemmeside, der bidrager til øget omsætning.

Hvad er SEO optimering?

SEO er forkortelse for den engelske betegnelse Search Engine Optimization – altså søgemaskineoptimering. Ved hjælp af SEO kan din hjemmeside blive mere synlig på søgemaskiner, som Google Yahoo og Bing, når potentielle kunder søger løsninger, so dit brand, produkt eller service kan levere.

SEO optimering er ikke noget du bare kan lave én gang og så forvente, at din hjemmeside dermed forbliver synlig resten af sin levetid. Det skal tænkes mere som en løbende proces, for at optimere, effektivisere og fin-tune på forskellige arbejds- og fagområder. 

Udnyt jeres SEO-potentiale – Kontakt os i dag

Søgemaskineoptimering starter med indsigt

Værdiskabende SEO starter med indsigt i de muligheder og udfordringer, din virksomhed står overfor. Gennem en grundig analyse af den nuværende indsats, giver vi dig indblik i potentiale og konkrete anbefalinger til SEO-tiltag, der skaber værdi på kort og lang sigt.

Der er en lang række parametre, der tilsammen udgør arbejdet med SEO. Vi har inddelt arbejdsopgaverne således.

  • SEO-analyse
  • Søgeordanalyse
  • Lokal SEO
  • Ind- og udgående links
  • Teknisk SEO
  • On-page SEO
  • SEO strategi
  • Effektmåling og rapportering
  • Overvågning
l

INDHOLD

Dine potentielle kunder har forskellige intentioner, når de søger noget specifikt. Det skal man imødekomme for at skabe en vellykket kunderejse, der giver værdi for både kunden og dig.

TEKNISK SEO

Sikkerhed, hastighed, JavaScript, HTML og mange andre relevante tekniske dele af din hjemmeside skal være i orden. Hvis din hjemmeside var en bil, skulle motorrummet fungere for at bilen kører. Det samme gælder for din hjemmeside.

AUTORITET

Din ekspertise og autoritet betyder noget for jeres rangering. Kunders anbefalinger, omtaler og indgående links har en værdi for dine hjemmesides resultater.

Hvorfor skal du vælge Caleo?

Caleo Agency er mere end et SEO bureau. Vi arbejder med alle dele af marketingsaktiviteter og har specialiseret os i bl.a. Inbound Marketing. Vi fokuserer på sammen at fastlægge en SEO-strategi, der understøtter din virksomheds overordnede målsætninger og resten af jeres marketingmix.

Vi vil gerne dele vores viden med jer og klæde din virksomhed bedre på med løbende opdateringer. Derfor løser vi størstedelen af opgaven hos jer. Vi oplever et langt bedre samarbejde og hurtigere kommunikation, som minimerer misforståelser undervejs. Vi prioriterer den fysiske tilstedeværelse, så vi kan få en bedre forståelse for jeres forretning, og dermed opnå de bedste resultater. 

Er du klar til at tage det næste skridt?

Så lad os tage en snak!

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Caleo Agency kan hjælpe jer i gang med nye marketingtiltag.