om caleo

synlighed

Er din virksomhed synlig nok overfor jeres potentielle kunder og fanger I de rette kunders opmærksomhed? Genererer I nok kundeleads hver måned? Det er nogle af de hurdles Caleo Agency kan være behjælpelig med. Vi har de rette folk til at løse jeres udfordringer.

Vores primære opgave er at synliggøre din virksomheds eksistens overfor potentielle kunder ved brug af relevante marketingstiltag. Marketing er mange ting og derfor er det vigtigt for os, at vi kobler alle marketingsaktiviteter op på jeres forretningsstrategi. På den måde sikrer vi, at jeres overordnede mål understøttes af aktiviteter, der kan hjælpe jer med at opnå de mål.

SEO optimering

Med effektiv og målbar søgemaskineoptimering, kan vi generere kvalificeret og relevant trafik til jeres website! 

Marketing på abonnement

Få kompetent hjælp til dine marketingopgaver og nye tiltag. Vi skaber et fast flow i din markedsføring og sikrer den røde tråd i kommunikationen.

 

Digitalt Servicetjek

Et strategisk servicetjek af din marketing aktiviteter kan gøre underværker for din virksomhed!

Din certificerede partner

  • Inbound
  • Inbound Marketing
  • Content Marketing
  • Email Marketing
  • Social Media Marketing
  • Growth-Driven Design
  • Growth-Driven Design Agency
  • Contextual Marketing

SHØLE B. OFFENBACH

Indehaver, Digital Strategy

Shøle er født med digitale årer i kroppen, er kreativ og har ubeskriveligt gå-på-mod og energi. Hendes interesser ligger i bl.a. marketingsaktiviteter, hvor der er potentiale for growth hack og optimering af nuværende processer via automatisering. Det indeholder også brug af AI, bots, data og andre relevante teknologiske værktøjer, der kan hjælpe virksomheder i den digitale rejse for at opnå deres forretningsmål. Den digitale marketing rykker sig konstant og kræver vilje til at lære og holde sig opdateret på mange fronter. Shøle er bl.a. certificeret i inbound, content, growth-driven design – bare for at nævne nogle.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Så lad os tage en snak!

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Caleo Agency kan hjælpe jer i gang med nye marketingtiltag.