Ydelse

Marketing på abonnement

Marketing på abonnement

Få kompetent hjælp til dine marketingopgaver og nye tiltag. Vi skaber et fast flow i din markedsføring og sikrer den røde tråd i kommunikationen.

Udnyt virksomhedens potentiale, kontakt os i dag!

 

Marketing på abonnement

Har du allerede rigeligt med marketingopgaver på bordet og brug for hjælp, sparring og gode idéer til at løse dem?

Vil du i gang med nye marketingtiltag, men har ikke tid til at udføre dem eller nok opgaver til at oprette en ny fuldtidsstilling?

Eller laver du og din virksomhed endnu ikke digital markedsføring, men vil gerne i gang?

Uanset din situation, står vi i Caleo Agency klar til at hjælpe dig med nye marketingtiltag og skabe et fast flow i din kommunikation, så du kan frigive interne ressourcer. Det kræver nemlig tid og kræfter at udvikle og vedligeholde sine digitale kanaler og producere content selv. Med Marketing på abonnement skaber vi god, relevant og engagerende kommunikation og markedsføring over for din målgruppe, så du kan bruge din tid på det, du er god til.

Marketing på abonnement giver dig en tre-i-én løsning med ekspertise inden for tre forskellige hjørner af marketing:

  • En Marketing Manager med erfaring inden for kampagneopsætning, leadgenerering samt analyse og optimering af resultater på sociale medier og digitale kanaler
  • En content manager med erfaring inden for tekst- og indholdsproduktion til digitale og sociale medier, trykte medier, artikel- og blogskrivning mm.
  • En webudvikler til mindre opgaver som f.eks nye landingpages, teknisk SEO, analyser og andre CMS opgaver. ​

Tre-i-én løsning

Caleo Agency er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at brande og synliggøre sig på markedet. Vi lever og ånder for at gøre en forskel og opnå resultater i samarbejde med vores kunder, og det er vigtigt for os, at vores kunder kan se værdien i vores ydelser. Derfor tilbyder vi at sidde fysisk hos din virksomhed en gang om ugen for at lære jer at kende og få virksomhedens værdier ind under huden.

Med Marketing på abonnement får du egenskaberne fra tre forskellige marketinghjørner i én freelance-medarbejder. Vi har erfaring med eksekvering af en bred vifte af marketingtiltag, der kan hjælpe dig med at få din virksomhed synliggjort over for potentielle kunder eller brugere i netop dit marked.

FORDELE:

  • Ingen sygedage
  • Budget-, strategi- og planeksekvering
  • Specifikke og målbare resultater på dine marketingtiltag og -løsninger
  • Professionel udførelse af marketing- og kommunikationsarbejde

Marketing Manager

Marketing Manager med erfaring inden for kampagneopsætning, leadgenerering samt analyse og optimering af resultater på sociale medier og digitale kanaler.

Content Manager

Content manager med erfaring inden for tekst- og indholdsproduktion til digitale og sociale medier, trykte medier, artikel- og blogskrivning mm.

Webudvikler

En webudvikler til mindre opgaver som f.eks nye landingpages, teknisk SEO, analyser og andre CMS opgaver.

Hvorfor skal du vælge Caleo?

Caleo Agency er mere end et marketings bureau. Vi arbejder med alle dele af marketingsaktiviteter og har specialiseret os i bl.a. Inbound Marketing. Vi skaber synlighed på virksomhedens potentiale, der giver tydelighed på resultatet.

Vores primære opgave er at synliggøre din virksomheds eksistens overfor potentielle kunder ved brug af relevante marketingstiltag. Marketing er mange ting og derfor er det vigtigt for os, at vi kobler alle marketingsaktiviteter op på jeres forretningsstrategi. På den måde sikrer vi, at jeres overordnede mål understøttes af aktiviteter, der kan hjælpe jer med at opnå de mål.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Så lad os tage en snak!

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Caleo Agency kan hjælpe jer i gang med nye marketingtiltag.