Caleo Agency tilbyder

Marketing Konsulent

En Marketing konsulent fungerer som dine ekstra hænder i en eksisterende marketingafdeling eller i din virksomhed. Har du brug for hjælp med et helt konkret projekt, hvor du skal nå i mål til tiden?

Kontakt os i dag og få et tilbud

Freelance Marketing Konsulent

Kunne du bruge en marketing konsulent i en periode, så er du kommet til det rette sted.

Vores marketing konsulenter arbejder med en bred vifte af marketingstiltag, som spænder fra de mere traditionelle tilgange, såsom planlægning og eksekvering af messer/events, udarbejdelse og produktion af brochurer, til de digitale, som for eksempel social medier kampagner eller optimering af din virksomheds digitale kanaler for leadgenerering. Det der dog altid er i fokus hos os, lige meget hvilken metode vi bruger, er at sørge for, at dit brand bliver synliggjort overfor potentielle kunder eller brugere. Caleo Agency er sat i verden for at hjælpe virksomheder med synliggørelse. Vi ånder og lever for at gøre en forskel og opnå resultater i samarbejde med vores kunder. Uanset om opgaven er time- eller projektbaseret, er det vigtigt at vores kunder kan se værdien i vores ydelser.

Traditionelle konsulentopgaver

Caleo Agency oplever, at opgaver indenfor marketing kan variere alt efter virksomhedens størrelse og strategi. De mest traditionelle opgaver vi udfører inkluderer årsrapporter, brochurer, kataloger, og ad-hoc opgaver som visitkort, produktblade mm. Der kan til tider også være behov for ekstra hænder eller hjælp til koordinering af kundearrangementer, messer og lignende. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Konsulent til Digital Marketing

Digital marketing er konstant under udvikling og kræver løbende opfølgning og uddannelse for at holde sig opdateret. Derfor bliver vores marketing konsulenter løbende uddannet og certificeret. En Digital Marketing Konsulent kan hjælpe dig med at forvandle din virksomheds traditionelle marketingstiltag til digitale tiltag, for at analysere og optimere eventuelle resultater.

Senior Marketing Konsulent

Når I vælger Caleo Agency, sikrer I jer at få en senior marketing konsulent tilknyttet med mange års erfaring. Få professionel rådgivning og hjælp til jeres markedsføring for at skabe synlige resultater.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Så lad os tage en snak!

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Caleo Agency kan hjælpe jer i gang med nye marketingtiltag.