Ydelse

Digitalt Servicetjek

Digitalt Servicetjek

Et strategisk servicetjek af din marketing aktiviteter kan gøre underværker for din virksomhed!

Website Performance Rapport

Dit website er dit hjem. Det er her du får fremvist dine varer og ydelser over for dine potentielle kunder. Derfor er det altafgørende at dit hjem er overskueligt, rent og tiltrækkende – ligesom i en fysisk butik. Er der rent og orden på “hylderne”? Kan dine kunder nemt finde hvad de leder efter?

Du investerer muligvis penge i at tiltrække potentielle kunder til dit website, men hvis ikke der er fokus på at fastholde kunden, risikerer du i værste fald, at din investering er spildt.

Caleo Agency vil hjælpe dig med at sørge for, at dit website fungerer på optimal vis. Vi vil derfor finde svare på spørgsmål som: Hvordan performer dit website, når der er indgående trafik? Smutter besøgende hurtigt og, hvis ja, hvorfor?

Gennemgang af dine eksisterende aftaler

Mange virksomheder hyrer marketingsbureauer til at lave Adwords, SEO, Linkbuilding og andre lignende tiltag. Caleo Agency oplever ofte, at der ikke følges ordentligt op på kontrakterne – udover at man stadig betaler til noget man muligvis ikke får noget værdi for. Vi sørger for, at dine aftaler er tidssvarende i en branche der er i konstant forandring.

Servicetjek af dit marketingmaskineri

En god marketingsstrategi skal tilpasse virksomhedens konkrete målsætninger.

Caleo Agency undersøger derfor, om der er brug for at justere marketingsmaskineriet så det er aligned med dine mål og ønsker.

w

Råd og vejledning

Marketing og salg går hånd i hånd. Det sker dog ofte, at virksomheder har mål og forventninger til salgstal uden at tage højde for, hvad der kræves af marketingsindsats. Det er derfor vigtigt at din virksomhed er gearet op til den marketingsaktivitet, du gerne vil sætte i værk. I Caleo Agency ser vi det nødvendigt, at vi danner os et helikopteroverblik, for at få forståelse for din virksomheds helhed, så vi bedst kan sikre, at marketingsindsatsen matcher jeres salgsmål.

Få et digitalt servicetjek – Kontakt os i dag

HVAD ER NEXT STEP?

INDLEDENDE ANALYSE

Vi tager en snak om jeres målsætninger og nuværende situation, og indsamler alle de nødvendige data for at udføre en 360 graders analyse.

ANALYSE

Caleo Agency laver en udførlig rapport over dit websites performance med mangler, potentiale og muligheder. Rapporten indeholder også konkrete forbedringer din virksomhed kan foretage.

GENNEMGANG AF NUVÆRENDE AFTALER OG BETINGELSER

5 ud af 6 gange oplever Caleo Agency, at vores kunder ikke modtager de ydelser, de har indgået samarbejde om. Vi kommer derfor med konkrete råd og vejledning om, hvordan I kan optimere og følge op på jeres nuværende betingelser.

ANALYSE PÅ OVERORDNET MARKETINGMASKINERI

Vi kommer med konkrete bud på, hvad der skal til for at optimere din virksomheds nuværende tilstand. I nogle tilfælde er det små justeringer, mens det andre gange kan kræve fundamentale ændringer.

MØDE

Vi afslutter dit digitale servicetjek med et møde, hvor du får præsenteret alle rapporter og analyser. Du får konkrete værktøjer og bedre indblik i din virksomheds marketingstiltag.

 

Et strategisk servicetjek af din marketing aktiviteter kan gøre underværker for din virksomhed!

Hvorfor skal du vælge Caleo?

Caleo Agency er mere end et marketings bureau. Vi arbejder med alle dele af marketingsaktiviteter og har specialiseret os i bl.a. Inbound Marketing. Vi skaber synlighed på virksomhedens potentiale, der giver tydelighed på resultatet.

Vores primære opgave er at synliggøre din virksomheds eksistens overfor potentielle kunder ved brug af relevante marketingstiltag. Marketing er mange ting og derfor er det vigtigt for os, at vi kobler alle marketingsaktiviteter op på jeres forretningsstrategi. På den måde sikrer vi, at jeres overordnede mål understøttes af aktiviteter, der kan hjælpe jer med at opnå de mål.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Så lad os tage en snak!

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Caleo Agency kan hjælpe jer i gang med nye marketingtiltag.